Presserådgivning
– og kommunikationsstrategi

(sort/hvid billede af mit pressekort)

  • Har du brug for faglig og saglig sparring om kommunikationen i din virksomhed? 
  • Er du i tvivl om, hvordan du skal tackle medierne?
  • Eller er du og dine ansatte bare kørt sur i jeres presseindsats?

Der kan være mange gode grunde til, at man har brug for presse- og kommunikationsrådgivning – kontakt os. Vi tager gerne en snak i øjenhøjde om vores vurdering af situationen.

Vi er to erfarne journalister i huset, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive synlige i medierne. Og synlighed i medierne er langt mere værd end annoncering.
Vi ved, hvordan journalister og redaktionschefer tænker – og derfor ved vi også, hvordan en god historie skal skrives, så den ’sparker døren ind’ til redaktionerne.

Hvis du ikke er vant til at optræde i medierne, så giver vi dig også gerne gode råd til, hvordan du får dine budskaber ud under et interview.

Og skulle du opleve modstand og kritik – fx på de sociale medier (’shit-storms’) – så kan vi også hjælpe dig med krisehåndtering.

En kommunikationsstrategi
Enhver virksomhed har brug for – som et skib – en kurs, som alle er enige om. De fleste virksomheder sælger også mere, hvis de også har en klar kurs – også indenfor deres kommunikation. I TekstXpressen hjælper vi gerne med at formulere jeres virksomhedskommunikation på et mere strategisk niveau, så I har et godt redskab til at understøtte jeres forretningsmæssige mål – læs: Sælge mere!

Kontakt indehaver Joan Grønning på 4050 3868 eller joan@tekstxpressen.dk

Skriv et svar