Forlaget TekstXpressen har vi siden 1997 udgivet fagbøger – både på tryk og som e-bøger.

Vi hjælper også gerne dig og din virksomhed, forening eller organisation med jeres næste jubilæums-, profil-, portræt- eller fagbog.

  • Totalproduktion – fra idé og planlægning over skrivning, layout og korrektur til tryk og registrering/salg på biblioteker og hos boghandlere.
  • Rådgivning – vi rådgiver også, så I selv kan komme igang med jeres bog, ligesom vi gerne påtager os udvalgte opgaver i en bogproduktion.

Vi står også gerne for at udgive jeres bog på vores eget forlag, hvis I fx gerne vil have bogen på biblioteket eller solgt hos boghandlerne. Smut forbi Forlaget TekstXpressen, og se et udvalg af bøger, vi har skrevet, produceret og udgivet – fx “Bogen om allergi” og “Bogen om tvillinger 0-10 år.

I maj 2015 udkom vores seneste bog – en jubilæumsbog for Boligkontoret Fredericia “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia”.

 

TekstXpressen logo PANTONE  Kontakt indehaver Joan Grønning direkte på 4050 3868 for mere information, eller send en mail og fortæl om dine ønsker
– men gør det gerne i god tid (gerne 1 år før udgivelse), så vi kan reservere tid i vores produktionsplan.