Team TekstXpressen er et hold af dygtige og dedikerede mennesker, som har det godt og sjovt med hinanden, og det smitter af på vores daglige arbejde og ikke mindst på samarbejdet med vores kunder.

Teamet tæller en erfaren journalist og redaktør, en kanondygtig AD’er og kreativ fotograf, en engageret journaliststuderende og en præcis korrekturlæser – og en række fastlancere med specialviden.

Vi er alle meget bevidste om, at uanset om vi producerer en lille folder, en tyk bog eller et stort magasin, så skal layout og indhold understøtte budskabet og signalere afsenderens værdier og visioner.

Med andre ord: Vi behandler alle kunder lige godt!


 

     Joan Grønning

     Indehaver af Kommunikationsbureauet TekstXpressen og Forlaget TekstXpressen

Joans styrke er overblik og ekstrem struktur kombineret med evnen til hurtigt og præcist at få skåret ind til benet. Og så er hun fænomenal til at holde styr på alle detaljer i selv meget store opgaver.

Joan er også forfatter til Danmarks mest populære tvillingebøger og den mest omfattende populærvidenskabelige “Bogen om allergi”.

Seneste bog fra Joans hånd er dobbeltbogen “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia”.

Joan siger: “Jeg bliver topmotiveret, når vi i TekstXpressen får opgaver, som vi får lov at udvikle, præsentere, producere og gennemføre fra A til Å – uanset om det er en lille folder, et magasin, en bog eller et stort website”.

Motto: ”Hellere lille og vågen end stor og doven!”.

TekstXpressen X RGBMail
Direkte telefon 4050 3868


 

portræt_Jesper     Jesper Seneca

     AD’er og fotograf

Jesper Seneca er vores kreative AD’er og fotograf på 17. år.
For Jesper er æstetikken i højsædet, og hans briller fokuserer altid på både små og store visuelle detaljer – uanset om han layouter eller fotograferer, er han kreativ til fingerspidserne.

Han behersker mange stilarter og mestrer de kreative opgaver som fx logoer, blad- og magasindesign, plakater til UG.

Sin fritid tilbringer Jesper i Århus med kone og to mindre børn – og så er han en del af duoen Encounters.

Motto: Why settle with good, when you can go for GREAT?”

TekstXpressen logo PANTONE

Mail


  

Portræt_Mathias    Mathias Raun

     Journalist

Mathias vil ligesom enhver anden journalist gerne fascinere læseren gennem sit sprog – bla. ved at arbejde med eksponeringer og fynd. Hans styrker er grammatik og det fængende sprog.

I TekstXpressen hjælper den nyuddannede Mathias os i de perioder, han har mulighed for det – typisk med korrektur eller skrivning af portrætter, hvor Mathias’ smukke og billedrige sprog virkelig kommer til sin ret.

I sin fritid spiller Mathias fodbold, og han elsker at rejse til eksotiske rejsemål.

Mathias siger: “Det gode ved skrift er, at det tvinger min læser til selv at tænke og danne sine egne billeder i hovedet”.

Motto: “Pennen og stemmen er stærkere end sværdet”.


 

Portræt_Susanne Hemdorff    Susanne Hemdorff

     Korrekturlæser og oversætter

Susanne er vores dygtige og skarpe korrekturlæser, der med sit falkeblik finder alt – og vi mener virkelig: ALT!

Vi er derfor helt trygge ved, at hun er den sidste, der læser vores produktioner igennem, inden de går i trykken. For vi ved, at når først vores tekstarbejde har været under hendes kærlige behandling med den røde kuglepen, så er der ingen fejl tilbage.

I sin fritid hygger Susanne om sine katte – og nå ja, selvfølgelig sin mand, Villy.

Susanne siger: “Sproget skal være levende og interessant, og jeg er først tilfreds, når alt er korrekt, for jeg er lidt af en sproglig ‘pernittengryn'”.

Motto: “Et komma kan sige mere end mange ord”.

TekstXpressen logo PANTONEMail