Team TekstXpressen er et hold af dygtige og dedikerede fagfolk, som har det godt og sjovt med hinanden. De fleste er fast tilknyttede TekstXpressen og har været det i mange år. Det gælder fx en erfaren journalist og redaktør, en kanondygtig AD’er og kreativ fotograf og en præcis korrekturlæser. 

Herudover trækker vi på en række fastlancere og freelancere med specialviden indenfor SoMe, SEO og web-opbygning, – vedligehold og -udvikling.

Vi er alle meget bevidste om, at uanset om vi producerer en lille folder, en tyk bog eller et stort magasin, så skal layout og indhold understøtte budskabet og signalere afsenderens værdier og visioner.

Med andre ord: Vi behandler alle kunder lige godt!


 


     Joan Grønning

     Indehaver af Kommunikationsbureauet TekstXpressen og Forlaget TekstXpressen

[column width=”300px” padding=”20px”]Joans styrke er overblik og ekstrem struktur kombineret med evnen til hurtigt og præcist at få skåret ind til benet. Og så er hun fænomenal til at holde styr på alle detaljer i selv meget store opgaver.

Joan er også forfatter til Danmarks mest populære tvillingebøger og den mest omfattende populærvidenskabelige “Bogen om allergi”.

Seneste bog fra Joans hånd er dobbeltbogen “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia”. [/column]

[column width=”250px” padding=”20px”]Joan siger: “Jeg bliver topmotiveret, når vi i TekstXpressen får opgaver, som vi får lov at udvikle, præsentere, producere og gennemføre fra A til Å – uanset om det er en lille folder, et magasin, en bog eller et stort website”.

Motto: ”Hellere lille og vågen end stor og doven!”.

TekstXpressen X RGBMail
Direkte telefon 4050 3868[/column][end_columns]


 

portræt_Jesper    Jesper Seneca

     AD’er og fotograf

[column width=”300px” padding=”20px”]Jesper Seneca er vores kreative AD’er og fotograf på 22. år.

For Jesper er æstetikken i højsædet, og hans briller fokuserer altid på både små og store visuelle detaljer – så uanset om han layouter eller fotograferer er han kreativ til fingerspidserne.

Han behersker mange stilarter og mestrer de kreative opgaver som fx visuel identitet, logoer, blad- og magasindesign, plakater til UG.[/column]

[column width=”250px” padding=”20px”]Sin fritid tilbringer Jesper i Århus, hvor han er en dedikeret far til sine to skolesøgende børn, ligesom Jesper er kreativ både ude maleriet og fotos, når han ikke lige spiller musik i duoen Encounters.

Motto: Why settle with good, when you can go for GREAT?”

TekstXpressen logo PANTONE

Mail[/column][end_columns]

  


 Portræt_Susanne Hemdorff    

     Susanne Hemdorff

     Korrekturlæser og oversætter

[column width=”300px” padding=”20px”]Susanne er vores dygtige og skarpe korrekturlæser, der med sit falkeblik finder alt – og vi mener virkelig: ALT!

Vi er derfor helt trygge ved, at hun er den sidste, der læser vores produktioner igennem, inden de går i trykken. For vi ved, at når først vores tekstarbejde har været under hendes falkeblik, så er der ingen fejl tilbage.

I sin fritid hygger Susanne om sine katte – og nå ja, selvfølgelig sin mand, Villy.[/column]

[column width=”180px” padding=”20px”]Susanne siger: “Sproget skal være levende og interessant, og jeg er først tilfreds, når alt er korrekt, for jeg er lidt af en sproglig ‘pernittengryn'”.

Motto: “Et komma kan sige mere end mange ord”.

TekstXpressen logo PANTONEMail[/column][end_columns]