Jeg hedder Joan Grønning og indehaver af Kommunikationsbureauet TekstXpressen og Forlaget TekstXpressen.

Jeg har arbejdet professionelt med kommunikation, siden jeg som 24-årig producerede mine første visitkort og foldere for kunder i min lejlighed. Det var før internettet og dengang, hvor en sort-hvid laserprinter kostede 17.000 kr. + moms – på tilbud!

Jo, jo…

Forlaget TekstXpressen
Da jeg fik tvillinger i 1993 blev jeg hjemmeløbende et par år, mens jeg skrev 1. udgave af “Bogen om tvillinger” og udgav den på Forlaget TekstXpressen. Senere skrev jeg graviditetskalenderen “Uge-for-Uge-kalender – til dig, der venter tvillinger”.

Senere var jeg i 3 år journalist på fagbladet Månedsmagasinet “Vores Børn” og 7 år som redaktør i Astma-Allergi Forbundet, inden jeg i 2007 gik selvstændig med TekstXpressen.

Tekst og blade i TekstXpressen
I starten skrev jeg freelancer for forskellige medier, sideløbende med at jeg skrev “Bogen om allergi” sammen med 10 førende danske allergilæger.

Jeg er rigtig glad for at håndtere bog- og magasinudgivelser, så derfor har TekstXpressen siden 2010 været udgiver og totalproducent af flere blade, magasiner og bøger.

Magasiner og blade for kunder 
I 2011 totalproducerede TekstXpressen sin første udgave af Boligkontoret Fredericias beboerblad “LEJLIGHEDEN” – og det gør vi stadig 4 gange om året.

I 2012 skrev og trykte vi vores første nummer af Rynkeby Foods’ medarbejderblad “FrugtPressen”.

Så kom Dansk Cøliakiforenings medlemsblad “CøliakiNyt” til.

Sideløbende har jeg rådgivet kunder om bladudvikling og -produktion.

Jubilæumsbog
I 2014/2015 skrev og totalproducerede vi den dobbelte hyldestbog “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia” på 300 sider. 

Artikler, fotos, layout, logo og webopgaver 
Vi løser også helt almindelige kommunikationsopgaver – lige fra artikler, pressearbejde og pressetræning over web-tekster og web-brush-ups og til kommunikationsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Team TekstXpressen
I TekstXpressen har vi tilknyttet en fast AD’er/grafiker, to fotografer, to journalister og en korrekturlæser, og så har vi en række faste samarbejdspartnere i form af kommunikationsfolk, som vi trækker på ved behov.

Jeg og resten af Team TekstXpressen arbejder hver dag hårdt på at gøre alle vores kunder glade. Både for vores produkter, vores rådgivning og vores måde at være på. Og så er kvaliteten af vores arbejde altid højere end prisen.

 

TekstXpressen logo PANTONERing direkte til mig på 4050 3868, send mig en mail – eller kig forbi på kontoret på Nørre Allé 16 i Strib ved Middelfart.
Så giver jeg kaffen, mens vi snakker om, hvordan TekstXpressen kan hjælpe med jeres kommunikation.