Mit navn er Joan Grønning, og jeg er indehaver af Kommunikationsbureauet TekstXpressen og Forlaget TekstXpressen.

Det hele startede i 1990, da jeg etablerede Mediegruppen i Odense, hvor jeg producerede visitkort og foldere for kunder på en lille Mac SE – med ekstern harddisk. Det var også før internettet og alt det ‘pjat’. Og det var dengang, hvor en sort-hvid laserprinter kostede 17.000 kr. + moms – på tilbud!

Jo, jo…

Forlaget TekstXpressen
Da jeg fødte tvillinger, lukkede jeg min virksomhed og blev hjemmeløbende et par år, mens jeg skrev 1. udgave af “Bogen om tvillinger” og udgav den på Forlaget TekstXpressen.

Herefter var jeg i 10 år ansat på fagblade – tre år som journalist på Månedsmagasinet “Vores Børn” og syv år som redaktør i Astma-Allergi Forbundet – inden livet som selvstændig igen trak. Det var i 2007, TekstXpressen kom til verden.

Kommunikationsbureauet TekstXpressen
I de første år arbejdede jeg som freelancer for forskellige medier, sideløbende med at jeg skrev “Bogen om allergi” sammen med 10 førende danske allergilæger.

Projektledelsen af så omfattende en bog og erfaringen som redaktør gav mig modet på at byde ind på produktionen af magasiner.

I 2011 fik jeg mulighed for at totalproducere beboerbladet “LEJLIGHEDEN” hos Boligkontoret Fredericia – Trekantområdets største boligorganisation – sammen med min faste AD’er samt min mangeårige korrekturlæser. I alle årene har min mand været ansat til alt det administrative.

I 2012 fik jeg først Rynkeby Foods’ medarbejderblad “FrugtPressen” under TekstXpressens vinger, senere på året kom “CøliakiNyt” i hus, samtidig med at jeg rådgav andre fagblade om bladudvikling og -produktion.

Da hvert magasin tager lidt over en måned at producere, så trængte jeg med 12 månedlige udgivelser + det løse i den grad til ekstra hænder, da alle kunder samtidig begyndte at bede mig løse andre og flere kommunikationsopgaver som pressearbejde og web-brush-ups.

Vi producerer også bøger – senest udkom i 2015 den dobbelte hyldestbog “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia”, som vi totalproducerede for Boligkontoret Fredericia.

Team TekstXpressen
I TekstXpressen er vi i dag tilknyttet en fast AD’er/grafiker, en fotograf, to journalister og en korrekturlæser, og så har vi en række faste samarbejdspartnere i form af kommunikationsfolk, som vi trækker på ved behov.

Jeg og resten af Team TekstXpressen arbejder hver dag hårdt på at gøre alle vores kunder glade. Både for vores produkter, vores rådgivning og vores måde at være på. Og så er kvaliteten af vores arbejde altid højere end prisen.

 

TekstXpressen logo PANTONERing direkte til mig på 4050 3868, send mig en mail – eller kig forbi på kontoret på Gl. Strandvej 75A i Middelfart.
Så giver jeg kaffen, mens vi snakker om, hvordan TekstXpressen kan hjælpe med jeres kommunikation.