Mit navn er Joan Grønning, og jeg er indehaver af Kommunikationsbureauet TekstXpressen og Forlaget TekstXpressen.

Det hele startede i 1990, da jeg etablerede Mediegruppen i Odense, hvor jeg producerede visitkort og foldere for kunder på en lille Mac SE – med ekstern harddisk. Det var også før internettet og alt det ‘pjat’. Og det var dengang, hvor en sort-hvid laserprinter kostede 17.000 kr. + moms – på tilbud!

Jo, jo…

Forlaget TekstXpressen
Da jeg fødte tvillinger, lukkede jeg min virksomhed og blev hjemmeløbende et par år, mens jeg skrev 1. udgave af “Bogen om tvillinger” og udgav den på Forlaget TekstXpressen.

Herefter var jeg i 10 år ansat på fagblade – tre år som journalist på Månedsmagasinet “Vores Børn” og syv år som redaktør i Astma-Allergi Forbundet – inden livet som selvstændig igen trak. Det var i 2007, TekstXpressen kom til verden.

Kommunikationsbureauet TekstXpressen
I de første år arbejdede jeg som freelancer for forskellige medier, sideløbende med at jeg skrev “Bogen om allergi” sammen med 10 førende danske allergilæger. Inden da havde jeg udgivet “Bogen om Tvillinger 0-10 år” og “Uge-for-Uge-kalender – til dig, der venter tvillinger”.

Jeg holder meget af selve projektledelsen i bog- og magasinudgivelser, så derfor har TekstXpressen siden 2010 være udgiver og totalproducent af flere blade, magasiner og bøger.

I 2011 kom Trekantområdets største boligorganisation – Boligkontoret Fredericia – på kundelisten med beboerbladet “LEJLIGHEDEN”. 

I 2012 kom først Rynkeby Foods’ medarbejderblad “FrugtPressen” til og senere på året kom “CøliakiNyt” i hus, samtidig med at jeg rådgav andre fagblade om bladudvikling og -produktion.

I 2014/2015 skrev og totalproducerede vi den dobbelte hyldestbog “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia” på 300 sider. 

Ved siden af bog- og magasinproduktion løser vi også andre kommunikationsopgaver som pressearbejde og web-brush-ups.

Team TekstXpressen
I TekstXpressen har vi tilknyttet en fast AD’er/grafiker, to fotografer, to journalister og en korrekturlæser, og så har vi en række faste samarbejdspartnere i form af kommunikationsfolk, som vi trækker på ved behov.

Jeg og resten af Team TekstXpressen arbejder hver dag hårdt på at gøre alle vores kunder glade. Både for vores produkter, vores rådgivning og vores måde at være på. Og så er kvaliteten af vores arbejde altid højere end prisen.

 

TekstXpressen logo PANTONERing direkte til mig på 4050 3868, send mig en mail – eller kig forbi på kontoret på Nørre Allé 16 i Strib ved Middelfart.
Så giver jeg kaffen, mens vi snakker om, hvordan TekstXpressen kan hjælpe med jeres kommunikation.