Jeg hedder Joan Grønning og er indehaver af Kommunikationsbureauet og forlaget TekstXpressen.

Jeg har arbejdet professionelt med kommunikation, siden jeg som 24-årig i Odense producerede mine første visitkort og foldere. Det var før internettet og dengang, hvor en sort-hvid laserprinter kostede 17.000 kr. + moms – på tilbud!

Jo, jo…

Kort efter kom jeg på “Det sker i Odense”-holdet og jeg var med til at producere “KødBranchen”, slagterbranchens medlemsblad hos Grafisk Produktion Odense.

Forlaget TekstXpressen
Da jeg fik tvillinger i 1993 blev jeg hjemmeløbende et par år, mens jeg skrev 1. udgave af “Bogen om tvillinger” og udgav den på Forlaget TekstXpressen. Senere skrev jeg graviditetskalenderen “Uge-for-Uge-kalender – til dig, der venter tvillinger”.

Efter barsel arbejdede jeg først 3 år som journalist på Månedsmagasinet “Vores Børn” – og så 7 år som redaktør i Astma-Allergi Forbundet, inden jeg i 2007 gik 100% selvstændig med TekstXpressen.

Tekst og blade i TekstXpressen
I starten skrev jeg freelancer for forskellige medier, sideløbende med at jeg skrev “Bogen om allergi” sammen med 10 førende danske allergilæger.

Jeg er rigtig glad for at håndtere bog- og magasinudgivelser, så derfor har TekstXpressen siden 2010 været udgiver og totalproducent af flere blade, magasiner og bøger.

Magasiner og blade for kunder 
I 2011 totalproducerede TekstXpressen sin første udgave af Boligkontoret Fredericias beboerblad “LEJLIGHEDEN” – og det gør vi stadig 4 gange om året.

I 2012 skrev og trykte vi vores første nummer af Rynkeby Foods’ medarbejderblad “FrugtPressen”.

Så kom Dansk Cøliakiforenings medlemsblad “CøliakiNyt” til.

Sideløbende har jeg rådgivet kunder om bladudvikling og -produktion.

Jubilæumsbog
I 2014/2015 skrev og totalproducerede vi den dobbelte hyldestbog “100 år med almene boliger i Fredericia” + “Fællesskab i Fredericia” på 300 sider. 

Artikler, fotos, layout, logo og webopgaver 
Vi løser også helt almindelige kommunikationsopgaver – lige fra artikler, pressearbejde og pressetræning over web-tekster og web-brush-ups og til kommunikationsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Team TekstXpressen
I TekstXpressen har vi tilknyttet en række fastlancere som en AD’er/grafiker, to fotografer, to journalister og en korrekturlæser – og så har vi en række faste samarbejdspartnere med speciale i SoMe og SEO, hvis opgaverne kræver disse emner fra øverste hylde. 

Jeg og resten af Team TekstXpressen arbejder hver dag hårdt på at gøre alle vores kunder glade. Både for vores produkter, vores rådgivning og vores måde at være på. Og så er kvaliteten af vores arbejde altid højere end prisen.

 

TekstXpressen logo PANTONERing direkte til mig på 4050 3868 eller send mig en mail – jeg giver altid en kop kaffe/te, mens vi snakker om, hvordan TekstXpressen kan hjælpe med jeres kommunikation.