Hos Forlaget TekstXpressen har vi siden 1997 både skrevet, redigeret og udgivet både trykte bøger og e-bøger – deriblandt Danmarks mest populære bog om tvillinger. 

Vi hjælper også gerne jeres virksomhed, forening eller organisation med at producere jeres næste jubilæums-, portræt- eller fagbog.

Vi påtager os gerne totalproduktionen – fra idé og planlægning over skrivning, layout og korrektur til tryk og registrering og salg på biblioteker og hos boghandlere. Men vi rådgiver jer også gerne om, hvordan I selv kommer igang, ligesom vi også gerne påtager os udvalgte opgaver i en bogproduktion.

TekstXpressens dygtige forfattere, redaktør, fotograf og AD’er har haft mange bøger igennem tastaturet, og vi er meget bevidste om, at ikke blot teksten men også bogens layout skal være i særklasse. Det visuelle indtryk skal understøtte budskabet, så selv det mest komplicerede emne virker indbydende, læseværdigt og nemt at forstå.

 

 

 

Firma- og organisationsbog

“100 år med almene boliger i Fredericia”
+ “Fællesskab i Fredericia

TekstXpressen har totalproduceret en 240 siders dobbelt vendebog for trekantområdets største boligorganisation: Boligkontoret Fredericia. Den blev udgivet i maj 2015 og er fyldt med anekdoter, facts og sjove billeder fra 100 år med almene boliger i Fredericia.

En sjov og anderledes bog, hvor den ene del er trykt på ’gammelt’ gulnet og rut papir og med sort/hvide fotos – og en ’ny’ del, trykt på hvidt, glat papir og med farvefotos, der fortæller den nyeste historie fra Boligkontoret Fredericia.

“Bogen er et stykke danmarkshistorie”

(citat: Jacob Bjerregaard, Borgmester i Fredericia)

borgmester 1 BF

“Der er kælet for detaljerne. Forfatterne er dykket dybt i de lokalhistoriske arkiver og gamle aviser for at finde de historiske kilder …der er tydeligvis lagt tid i at sikre sig fotos, der illustrerer hele fortællingen…”

(citat: Regner M. Nielsen, BOLIGEN)

 

Jubilæumsbogen er  omtalt i en række forskellige medier:

  • LEJLIGHEDEN s. 6-8  (juni 2015)
  • BOLIGEN (juni 2015)
  • DanmarkC-TV (20. maj 2015) – 1.44 min. i indslaget
  • Fredericia Dagblad (20. maj 2015)
  • LokalAvisen (19. maj 2015)
  • Best of Lillebælt (19. maj 2015)
  • Fredericia Dagblad (12. maj 2015 s. 6)
  • Fredericia-Avisen (8. maj 2015)
  • Kulturnaut.dk (maj 2015)

 

Sundhedsfaglige bøger

I samarbejde med en lang række læger og sundhedseksperter har vi på Forlaget TekstXpressen skrevet og udgivet en række sundhedsfaglige bøger, der alle kan købes i boghandlen, lånes på biblioteket eller bestilles gennem os på TekstXpressen, hvis du sender en mail.

bogenomtvillinger

“Bogen om tvillinger 0-10 år” af Joan Tønder Grønning, Forlaget TekstXpressen.

 

ugeforuge

“Uge for uge kalender” af Joan Tønder Grønning, Forlaget TekstXpressen

 

BOA forside - www

“Bogen om allergi” af Joan Tønder Grønning, Forlaget TekstXpressen

 

Pollenallergi og Høfeber - forside

E-bogen “Pollenallergi og høfeber” af Joan Tønder Grønning, Forlaget TekstXpressen

 

TekstXpressen logo PANTONEKontakt redaktør og indehaver Joan Grønning direkte på 4050 3868 eller via mail for mere information og uforpligtende tilbud – gerne i god tid før den ønskede udgivelse.