• Har din virksomhed brug for et spændende og flot personaleblad?
  • Drømmer du om et magasin målrettet dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere?
  • Kunne du tænke dig at få vores tilbud på produktion af jeres blad eller magasin?

Så lad Team TekstXpressen hjælpe dig!

Vi har mere end 23 års erfaring med totalproduktion af blade og magasiner for firmaer, foreninger og organisationer. Vi har fx i i rigtig mange år totalproduceret magasiner for bl.a. Trekantområdets største boligorganisation Boligkontoret Fredericia,  juicegiganten Rynkeby Foods og patientforeningen Dansk Cøliaki Forening.

Totalproduktion omfatter alt fra planlægning, afholdelse redaktionsmøde, skrivning af artikler, professionel korrekturlæsning og fotooptagelser samt layout, tryk og levering af de færdige magasiner – enten i kasser direkte til kundernes hovedsæde eller sendt direkte hjem privat til modtagerne. 

Uanset om I har et lille foreningsblad eller et stort, glittet magasin – og uanset om bladet tager 30 eller 130 timer at producere – så er kvaliteten altid højere end prisen hos TekstXpressen.

Vi tager gerne hånd om totalproduktionen fra første redaktionsmøde til levering af det færdige blad – eller vi hjælper jer med nøjagtig de udvalgte opgaver, som I ønsker hjælp til i produktionsfasen – fx enkeltstående artikler, fotos eller layoutopgaver ifbm. blade og magasiner, som kunder fx selv producerer.

TekstXpressen logo PANTONE Kontakt indehaver Joan Grønning på 4050 3868,
eller send hende en mail.