Uanset teksttype og medie, så hjælper vi dig med præcise, skarpe og forståelige tekster til netop den målgruppe, du gerne vil ramme i hvert enkelt tilfælde. Fx:

  • Artikler
  • Pressemeddelelser
  • Foldere, brochurer og flyers
  • Årsrapporter
  • Magasiner, blade og bøger
  • Webtekster

“Fakta fortæller – historier sælger”
Vi bruger journalistiske værktøjer til at finde og fortælle de bedste historier i din virksomhed, forening eller organisation, så I nemmere kan sælge jeres produkter, meninger og medlemskaber mv.

Modsat reklametekster bliver en autentisk virksomhedshistorie (fortalt med journalistiske virkemidler) opfattet som seriøs og effektfuld, fordi den er unik og personlig. Kunderne vil gerne købe produkter af ‘rigtige mennesker’. 

Web-tekster
Web-kommunikation er en særlig genre, som vi arbejder med hver dag. For nogle år siden gav vi fx Boligkontoret Fredericias website en tekst- og layoutmæssig ‘ansigtsløftning’ og lettere søgemaskineoptimering (SEO), hvorefter sitet blev indstillet til prisen 
Bedste Boligorganisation på Nettet”.

Vi kender vores begrænsninger og arbejder derfor fx ikke med deciderede reklametekster samt SEO på allerhøjeste plan, hver henviser vi is stedet til dygtige reklame- og SEO-folk i vores netværk.

Korrekturlæsning
Har du ikke brug for, at vi skriver tekster for dig, men vil du gerne have læst korrektur på allerede eksisterende tekster, så hjælper vi også gerne med det.

Vores superdygtige korrekturlæser læser på flere niveauer – lige fra ‘almindelig grammatik og stavefejl’ og til ‘sprogoptimering’, hvor vi perfektionerer teksten på alle planer, ændrer sætningskonstruktioner og – hvor det er nødvendigt – omskriver hele afsnit, så teksten står indbydende og formfuldendt, både sprogligt, stilistisk og kommunikationsmæssigt.

 

TekstXpressen logo PANTONE Kontakt indehaver Joan Grønning direkte på 4050 3868,
 eller send en mail, hvis vi også skal hjælpe dig.