Kunderne siger…

Min erfaring som selvstændig i mere end 25 år er, at kunderne altid er glade for kun at have én kontaktperson – ud over selvfølgelig at kvaliteten på vores arbejde er højere end prisen.

Og uanset om jeg eller resten af Team TekstXpressen skal hjælpe dig og din virksomhed med tekst, fotos, foldere, bøger, blade eller ‘bare’ redesign eller relancering af firmaet eller jeres produkter, så får du i TekstXpressen altid rådgivning med i prisen og kun én kontaktperson: Mig! 

Læs hvad kunderne siger om vores samarbejde:

 

Direktør Finn Muus 

Boligkontoret Fredericia

Boligkontoret Fredericia har siden foråret 2011 samarbejdet med journalist og redaktør Joan Grønning.

Samarbejdet har udviklet sig fra 2 til 4 årlige udgivelser af beboerbladet ”Lejligheden” samt udarbejdelse af brochurer, tekster til hjemmesiden, nyhedsbreve og pressemeddelelser. Opgaver, som er udført til alles tilfredshed, da Joan Grønning er dygtig til at få vinklet artikler og tekster, så modtagerne ikke er i tvivl om budskabet.

Jeg oplever Joan Grønning som en meget erfaren, kompetent og dygtig journalist, der ud over at have en stor faglighed også er god til at samarbejde og dermed kommunikere med udvalg og bestyrelser.

Jeg kan på det varmeste anbefale Joan Grønning inden for alle de områder, hun beskæftiger sig med.

 


 

Direktionssekretær Anne M. Zachariassen 

Rynkeby Foods

Som journalist på Rynkebys personaleblad “FrugtPressen” har Joan altid fokus på målgruppen. Hendes dybe interviews giver læserne interessante og farverige artikler, som er skrevet i en letlæselig og ligefrem form.

Joan samler trådene imellem Rynkeby, grafikeren og trykkeriet og er meget nem at samarbejde med.

Hun arbejder selvstændigt og gør en aktiv indsats for at lette mit arbejde med bladet.

Joan tænker i forbedring og fornyelse og sikrer, at FrugtPressen altid er i udvikling.

 


 

Formand Casper Pihl Rasmussen

Dansk Cøliaki Forening

Joan har som redaktør af Dansk Cøliaki Forenings medlemsblad fra dag 1 formået at få bladet til at fremstå professionelt og informationsgivende og som spændende læsning.

Og med sin ildhu og interesse har hun hurtigt udvist empati for cøliakiens mystiske veje.

 


 

Vicedirektør Anne Holm Hansen

Astma-Allergi Danmark

Joan kan håndtere mange forskellige områder, og hun kan med sin grundighed formidle selv komplicerede stofområder på en enkel måde. Joan er i stand til at samarbejde over en bred kam med fagfolk og samtidig i stand til at tage borgernes perspektiv.

Joan har desuden en udviklet økonomisk sans, og i sin tid som redaktør på Astma-Allergi Bladet formåede hun både at sænke produktionsudgifterne og at skaffe indtægter i form af artikler til eksterne medier.

Som person er Joan positiv og proaktiv.

 


 

Direktør Marianne Kalb Møller

Kalb pr & kommunikation 

Jeg kender Joan som en superkompetent projektleder og magasinredaktør. Hun har et stærkt overblik, god sans for en fornuftig økonomi i alle projekter – tillige med en superskarp pen 🙂

 


 

Redaktør Kirsten Winding

Månedsmagasinet “Vores Børn” 

 Joan er nok den mest initiativrige og engagerede medarbejder, jeg har mødt.

Hun er altid frisk med nye idéer og er en slider, når de skal følges til dørs. Hun er dygtig til at holde overblik og styre projekter. En medarbejder, man altid kan stole på.

 

Skriv et svar